Karaktér i idræt og film der skal ses!

Okay, de 4 dage gik sgu’ hurtigt!

Nå, men jeg var jo til eksamen i idræt i går og fik 9… Jeg kom op i præcis det som jeg IKKE havde læst på, og det er jeg ret irriteret over. Men det er da altid noget at jeg ikke gik ned i karakter (fik også 9 i årskarater).
Det var faktisk den sjoveste eksamen jeg har været oppe i. Vi havde det totaaaal skægt da vi spillede beachvolley!

Nu kan jeg endelig koncentrere mig om spansk. Skal bare lige vente på at Mathias har været oppe i Samfundsfag, og så kan vi læse sammen… KONCENTRERET!

Nå ja, om aftenen var jeg med klassen inde og se The Matrix Reloaded. Den er for fed. Der bliver vendt en masse spændende spørgsmål om skæbnen etc. lige som i 1’eren. Jeg synes dog at 1’eren var mere spændende at se. Reloaded virkede en smule latterlig nogle gange, men når man kan se alle 3 på samme tid, tror jeg at den er for cool.

Det er noget med at Matrix Revolution allerede kommer engang i august!

Jeg kan heller ikke vente med at se Lord of the Rings – Return og the King.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *