Kulturcaféplakat og søgen efter nyt digitalkamera

Noget af en sløv dag… Eller jeg har da arbejdet en del på flyer og plakat til Martinland.dk. Ville gerne sende seneste udkast, men ingen af dem er online :s

For at jeg kan lave det færdigt skal jeg bruge tidsplanen for arrangementet, men den kan jeg først få mandag, tirsdag eller onsdag (senest) –> det er lidt irriterende…

Der er godt nok meget info der skal klemmes ned på den lille flyer, men jeg har da fået bakset forsiden sammen på den. Bagsiden skal så indeholde selve tidsplanen med alt hvad der kommer til at foregå til kulturcafé’en.

Jeg er bare så smadret efter fitness og fodbold i går. NU kan jeg mærke at det er længe siden jeg har været der! Jeg havde ellers i tankerne at jeg også skulle lave lidt work out i dag, men det kunne jeg da hurtigt fornemme ikke ville blive til noget da jeg slog øjnene op her til morges.

Var i Fakta: 10 bananer, rugbrød, yoghurt (banan), 2L letmælk, kødpølse, makrelsalat og en lille cola.

Nu sidder jeg lige og skal til at fortsætte min research på digitalkameraer. Jeg har fundet et andet kamera fra NIKON som er noget billigere end det jeg så på først. Det hedder NIKON COOLPIX 8800. Det vil jeg lige læse om på dpreview.com

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *