Lækre scanninger af Capitalis Monumentalis

Ja ja ja, jeg ved det! Jeg skal skrive på min opgave i stedet for at skrive her… Jeg skal bare lige varme mine fingre op, så går jeg i gang. Det er sgu’ da derfor jeg skriver blog –> for at få varme i mine fingre! Hvad havde I troet for dælen da!

I dag fik jeg så endelig scannet min Capitalis Monumentalis ind, så dem kan i godt glæde jer til at se på siden her snart… Scannede dem ind i 300 dpi, hvilket ser helt ekstremt kult ud. Hvis jeg justerer Levels på billederne, træder papirets struktur helt frem, samt den lækre gouache-farve, som jeg benyttede til at male dem med… Damn, jeg tror jeg dedikerer en hel sektion her på jokke-svin.dk til de vidunderlige bogstaver!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *