Læsevenligt?

Halløjsa igen igen. Jeg var sgu’ frisk i dag –> det hjalp at sove igennem i går må jeg sige…

Var oppe på skolen, hvor jeg sad med Klavs og lavede research på diverse typografier. Vi var inde og låne 2 bøger på bib –> den ene er rigtig god, men den anden ved jeg ikke rigtig om der står noget brugbart i.

Vi var også nede på folkebiblioteket, hvor vi fandt 3 rigtig nyttige bøger om skrifter, som jeg lige nu har herhjemme. Vi skal jo aflevere 5 siders tekst i uge 9, så vi har alligevel ret travlt.

Lige nu ligger mit tøj og kører rundt i to vaskemaskiner. Var lige ovre med en grande bunke vasketøj, som jeg plejer at gøre en gang om måneden. 2 maskiner koster 30 kr. i alt, men det er nu ikke så meget, når det kun er en gang om måneden synes jeg. Det tøj som jeg ofte bruger, vasker jeg i håndvasken –> så sparer jeg de penge!!

Nå, men jeg har da fundet ud af i dag, at for at en tekst skal være mest læsevenlig, må der max. være 55-65 bogstaver på en linje, ellers bliver teksten for tung at læse. Du kan jo tælle, hvor mange ord der er på denne linje skipper! Jeg tror ikke at mellemrum tæller med…

I dag betalte jeg 150 kr. (!) til det det projekt vi går i gang med i næste uge tror jeg. Vi skal male romerske kapitaler (bogstaver) op og ned af et 30 m. langt papir!! Det har jeg forresten taget et billede af, fra dem der lavede det før os –> se det her.

I går fik jeg en fed idé til det nye design til jokke-svin.dk, men det får I jo at se, når jeg (som sagt) får tid til at lave det.

Og så har jeg ladet mig fortælle, at der skulle være et udmærket 3D-program, som man kan downloade helt gratis og lovligt, fordi firmaet der har lavet det, er gået rabundus. Programmet skulle hedde “Blender”, men jeg har ikke søgt på det endnu… det vil jeg lige gøre bagefter :-)

Jeg håber snart at få de penge som Sylle skylder mig… der er gået ret lang tid nu siden jeg lavede den hjemmeside færdig.
Nu har jeg vist skrevet alt for meget… *damn*.

Shooting Stars + ZULU Bingo i aften!! Comedy rules!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *