Løb for livet! :D

…en tvetydig bydemåde. Jeg er lige kommet hjem efter at have løbet 10 km non-stop om søen (SURPRISE!) hehe. Hooker op med Sylle i aften, som kommer forbi – Så skal vi ha’ lidt alkohol og party-hardy i Århus :p Sidst vi hang ud sammen var ved nytår.
Jeg havde frygtet at jeg i går ville blive overlæsset med opgaver, men det viste sig at blive forholdsvis stille og roligt på JP. Fik en del ros for min grafik om overenskomstforligene (se den her). Havde også et godt samarbejde med Anne-Grete, som stod for tekstombrydningen. Hun er sgu’ en flinker dame må jeg sige :) Jeg har på det sidste lavet nogle gode ting til Bag Facaden, så de er ved at få øjnene op for hvad jeg kan derinde på redaktionen, hehe.

Blev klippet i går – FINALLY! Mit svensker-hår i nakken var sgu’ ikke tila t holde ud længere. Det var jo lige før jeg kunne snuble i det, hvis jeg gik baglæns *g*. Der ligger en frisør lige lidt længere nede af Stavtrupvej, så jeg kunne lige nå at tage derhen inden jeg skulle på arbejde. Det var en god start på dagen med kaffe og small talk hos frisøren, og så hjalp det selvfølgelig også at solen strålede som aldrig før!

Og så står den snart på p-p-p-p på pååå PÅSKEFERIE! :D Her d. 5 tager jeg til Faaborg og hygger hjemme ved mutter. Derfra tager vi så sammen over til Fanø i min mors “diesel-darling” :p Jeg overvejer at løbe Fanø rundt. Det kunne være en SKØN tur!

Nå ja, i går aftes da jeg kom hjem, så jeg “El Laberinto Del Fauno“. Den var meget mere brutal end jeg havde regnet med, og meget rørende. Det var lige den slags film jeg havde brug for at se i går. Da den var færdig sad jeg med en klump i halsen…

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *