Leopard er buggy!

Efter at have installeret Mac OS Leopard har jeg oplevet følgende (som IKKE var tilfældet med Tiger):

 • Mine programmer lukker langsomt (der kan gå op til 30 sekunder inden Photoshop lukker ned ved ÆBLE+Q).
 • Photoshop er ustabilt (en del bugs. Håber de kommer med update snart!) LINK.
 • Fejl i FireFox (ÆBLE+TAB til FireFox vinduet fungerer til tider ikke).
 • Mit tastatur reagerer anderledes end da jeg kørte Tiger. Meget ofte skal jeg trykke på en tast TO gange før den registrerer det!! Dette er det mest irriterende problem jeg har oplevet til dato!
 • Generelt langsommere Finder.

Jeg har endda lige hentet den nyeste opdatering 10.5.1

This entry was posted in Mac, Software and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Leopard er buggy!

 1. A says:

  Der er kommet en update til PS.
  Prøv at opdatere FireFox.
  Har ikke samme problem med tasterne el. programmer der generelt lukker langsomt ned -har ikke brugt PS meget men InDesign er fint.

  Clean install?

 2. JoKKe-svin says:

  Hey man tak for info, men jeg har sgu hentet den update der – og problemerne er der stadig.

  Clean install lyder som en fornuftig idé – enten det, eller også hopper jeg tilbage til Tiger :o

 3. Drasz says:

  Damn, I just ordered my first bloody apple and what do i hear now: its buggy? Well, just tell me waht to update and i’ll be happy. I mean, i can’t show off my bloody new imac if the shits all buggy right? :P

 4. Ole says:

  Hej Hej..

  Sjov video, og cool web design!

  Jeg har også installeret Leopard og oplever et par bugs f.eks. med at nyoprettede filer og mapper på mit skrivebord nogen gange bliver usynlige. Det bliver løst ved at logge ud og ind igen. Til gengæld kan jeg ikke genkende det med at programmer lukker langsommere ned, og heller ikke det med at skulle trykke taster ned 2 gange. måske er det et processor-hastighed/ram isue? Det kan jo være at Leopard er lidt tungere(?)..

  Mvh.

  Ole. – (Dual 2,5Ghz G5 – 3GB ram).

 5. JoKKe-svin says:

  Drasz –> You got yourself an iMac?! Oh sweet Jesus that’s awesome man :p The new ones are SO cool.

  Well, this buggy behavior might have something to do with me NOT doing a clean install as suggested by Anders.
  I hope there’ll be some new updates out soon to fix these issues. – especially the one with the keyboard not responding sometimes!
  Cheers!

 6. JoKKe-svin says:

  Mange tak Ole :) Jeg kan så sige at jeg ikke har oplevet det problem du beskriver med usynlige filer / mapper. Men vi må da håbe Apple snart kommer med nogle nye updates og bug-fixes, for der er sgu mange der klager over bugs for tiden på diverse fora har jeg set!

  Nice setup forresten – 3 GB RAM :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *