Like them shorts :) Be Cool!

Troede jeg kom for sent i skole, men så viste det sig at Svenne Friis først kom kl. 10:00, hvilket jeg kunne have sagt mig selv siden det er mandag *argh*. Unødig hastværk om morgenen… der er ikke noget værre!

Ellers har vi lært noget om programmet “Soundtrack”, hvorefter jeg gik glip af resten idet Anders og jeg gik hen for at lave et mere komplet movie board med beskrivelser og tid på. Jeg ville ellers meget gerne have hørt Svenne fortælle om “billede i billede” –> det må jeg lige huske at få Anders til at lære mig i morgen!

Jeg er bare tilfreds med mit køb af de hvide shorts. Damn de sidder bare godt.

Vi mangler ikke at filme så forfærdelig meget mere. Grunden til at vi ikke har filmet det sidste endnu er, at de forpulede toge nede på havnen ikke kan opføre sig som vi vil have dem til det. De holdt ellers dernede i dag, men da Anders og jeg tog ned for at skulle skyde noget film, var den togvogn (som jeg tidligere på dagen havde set stå åben) lukket… øv!

I morgen snakker Svenne vist nok om integrering af Photoshop-filer. Det SKAL jeg bare høre!! Det er præcis dét jeg vil arbejde med tror jeg. Nu vil lige finde nogle Psd’er jeg har her på min pc og smide dem over på min USB. I morgen skal der bare tages gode notater!

Så har jeg også lige lavet nogle visitkort for Netamia… Sylle er lige ved at undersøge priser for Duplex-print. Blev desværre nødt til at afslå et job pga. vores nuværende video-forløb. Jeg regner ikke med at der bliver plads til noget andet arbejde end det… og til sidst lige de løse ender for BEDØMMELSEN! *argh*. Det nager mig godt nok en del det med min manglende 3-punkts perspektivtegning!

En film jeg varmt kan anbefale: “Be Cool” –> så den i går aftes… stjernespækket, superpt skuespil (nogle rigtig spændende og karismatiske personligheder).

Nat nat BIATCHES! (og PLAYERS!)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *