Logo til “La Gente de la Kloaka”

Jeg har ikke været ved stranden i dag, hvad sker der?! Det er fordi jeg stod op så sent (ved 11:00-tiden) hvilket jeg helst vil undgå hernede. Jeg elsker at være ved stranden i morgentimerne. Så i morgen står jeg op, så jeg kan være ved stranden kl 09:00 –> skal også have snakket med Patricia og høre om søndag. Det kan godt være, at jeg tager med min far ud at køre om søndagen.

I dag fik jeg lavet et logo til Adri og hans gruppe –> han spurgte om jeg ville lave et, og det har jeg så gjort. Gruppen hedder ”La Gente de la Kloaka”. Jeg skal også lave et til en anden gruppe (”MolokOi”).

Vandede Elvira’s have i aftes samt haven her med vandet fra pool’en, som skuille tømmes. Så selvom jeg ikke har været ved stranden, så har jeg haft nok med vand at gøre, hehe.

Nu må jeg i seng.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *