Lomo Compact Automat

Jeg har oprettet mig som bruger på lomography.com og umiddelbart efter det, bestilte jeg et Lomo Compact Automat kamera (også forkortet LC-A). De sender pakken fra Østrig (Wien), og lige nu befinder den sig til pakkesortering et sted i tyskland (det kan jeg se ud fra Track ‘n’ Trace nummeret jeg fik). Måske modtager jeg den i morgen? Overmorgen? Jeg kan næsten ikke vente med at eksperimentere og tage billeder med det :) For som jeg skrev til Scott Hansen efter at have læst et af hans indlæg:

Hello again Scott

After having read this post, I got curious about the Lomo camera. I didn’t really know about it before, so I started researching a bit and saw some lomographic galleries. From that moment on I was hooked! Yesterday I ordered an LC-A+ RL from lomography.com and I seriously can’t wait to explore the possibilities. The photos just have so much more soul with a Lomo compared to those slick DSLR shots!

You really opened up my eyes to this special camera! Thanks a lot man :D

Cheers!

Hvortil han svarede:

Joaquim-
cool! glad I could pass on the info, I was sure glad when I was made aware of this camera. My first tip would be to use high quality film at slow speeds, really makes those colors pop.

Det er virkelig en fed blog at læse (ISO50), og jeg vil trofast blive ved med det, for der skal nok komme flere inspirerende indlæg i fremtiden. Jeg overvejer meget at tage til offf i Barcelona til næste år. Der har ISO50 en stand, og det kunne være så mega fedt at møde ham i virkeligheden.

This entry was posted in Indkøb and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *