Slide that ass ‘n’ titty

Vi har lidt travlt med vores projekt nu her, men der er fandme også meget tekst der skal styr på! I dag kørte vi videre på præsentationen (vores “slide”). Anders fik den geniale idé at nappe layoutet fra Karma Force præsentationen, da den i forvejen indeholder nogle af de elementer som vi skal bruge. Layoutet er også lækkert, så hvorfor ikke bruge det?

Sideløbende med at Anders arbejder med teksten / layoutet, sidder jeg og laver skitser til vores præsentation på min Wacom. Det der skal illustreres er bl.a. begreber som: personlige værdier, livsfilosofi, strategier og procedurer. Der er nok at tage fat på, og jeg er overbevist om at vi ender med en præsentation der kan slå fødderne væk under folk. Det er virkelig gennemarbejdet materiale vi fyrer afsted, og når vi engang har den helt rigtige visuelle identitet på plads, så er det at det hele går op i en højere enhed.

Jeg føler at vi fik lavet en del i dag, men der er stadig rigtig meget vi mangler før vi sidder med den endelige “FINAL” udgave af præsentationen.

Hvorfor “Ass ‘N’ Titties” spørger du? Det var noget pause-lir jeg sad og strikkede sammen før jeg tog hjem fra Anders. En meget hurtig fritlægning af ham, smidt ind i After Effects og derefter lidt Motion Sketch til nummeret Ass ‘N’ Titties af DJ Assault :p Det blev faktisk ret sjovt, på trods af at det bare var ment som en lille joke. Jeg gemte dog ikke projektet… desværre.

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Humor and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *