Projektbeskrivelsen (omstruktureret udgave)

Den første samtale med “PAB-far” omkring vores projektbeskrivelse (d. 21/09), kunne være gået bedre. Han fik ikke helt fat I hvad vi ville, men det mundede egentlig ud i et ganske relevant spørgsmål fra hans side: “Er I en coaching-virksomhed eller er I en grafisk virksomhed?” eller med andre ord: “Hvor lægger I hovedvægten?“. Vi ligger nemlig i et område, som spiller på begge tangenter: coaching OG design, men en af vores udfordringer ligger bl.a. i at afbalancere dette forhold, så vi hver især har noget at tage fat på når virksomheden kører.

Vi snakkede også om den livsfilosofi som vi vil praktisere i vores firma. Det er en filosofi som overordnet set handler om, at skabe balance, harmoni og lykke på alle områder i vores liv. Den nye og spændende måde vi kommer til at køre vores firma på, bliver en af de ting som sælger os. I forbindelse med snakken om vores filosofi / koncept, ville PAB meget gerne have os til at fremlægge statistikker og fakta, som kan argumentere for vigtigheden af vores filosofi. Anders har virkelig et omfattende “bibliotek” af kilder vi kan trække på, så det er bare et spørgsmål om, at plukke de mest relevante ud og benytte dem.

I dag kom der andre boller på suppen mht samtalen! Der var stadig lidt skepsis fra PAB’s side på nogle områder, men overordnet set, fik vi kommunikeret vores idé godt. Nu blev han meget mere afklaret på de spørgsmål, der opstod efter vores første samtale. Stor ros til Anders fra min side: der var virkelig styr på hvad der blev sagt. Vores forberedelser må siges at have båret frugt, og vi fortsætter selvfølgelig i samme gode stil :)

Det er forresten godt at få en vejleder ind over vores projekt. Det tvinger os virkelig til at se kritisk på det vi foretager os. Dermed ikke sagt at vi ikke er i stand til at se kritisk på vores projekt, men når en person UDEFRA ser på tingene, så opstår der altid nogle spørgsmål, som man ikke selv kunne finde på at stille. Det er absolut en god ting, specielt når vi har med så omfattende og vigtigt et projekt at gøre som vores. Et projekt der kommer til at forbedre vores (og andres) liv på alle tænkelige områder!

Vi havde i dagene op til denne samtale, virkelig brugt noget energi på at få struktureret og kondenseret den ENORME outline vi har – en outline som vi har baseret på slides fra Startup Company (da de holdt iværksætteri-kursus på skolen). Denne outline omhandler stort set HELE vores virksomhed (var der nogen der sagde backup?).

I morgen er der træning, så jeg må hellere smutte i seng!

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Projektbeskrivelsen (omstruktureret udgave)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *