Lyt til musikken…

Hvornår har du sidst sat noget musik på og lyttet til det, uden at lave andet samtidig? Jeg plejer altid at sætte musik på og lade det køre i baggrunden til forskellige gøremål. Det har jeg gjort så tit, at jeg efterhånden har glemt hvordan det føles at dedikere en god times tid til et helt album; bare lægge mig ned, lukke øjnene og lytte. Jeg har meget nemt ved at skabe billeder i hovedet, så den musik jeg hører, løber gennem mit hovede som et vandfald af billeder på min nethinde – i høj grad hvis jeg ikke laver andet end at lytte. Jeg kan anbefale det. Find et album der betyder meget meget for dig, sæt det på og hold en pause fra hverdagens lyntog.

This entry was posted in musik. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lyt til musikken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *