Lyt til musikken…

Hvornår har du sidst sat noget musik på og lyttet til det, uden at lave andet samtidig? Jeg plejer altid at sætte musik på og lade det køre i baggrunden til forskellige gøremål. Det har jeg gjort så tit, at jeg efterhånden har glemt hvordan det føles at dedikere en god times tid til et helt album; bare lægge mig ned, lukke øjnene og lytte. Jeg har meget nemt ved at skabe billeder i hovedet, så den musik jeg hører, løber gennem mit hovede som et vandfald af billeder på min nethinde – i høj grad hvis jeg ikke laver andet end at lytte. Jeg kan anbefale det. Find et album der betyder meget meget for dig, sæt det på og hold en pause fra hverdagens lyntog.

This entry was posted in musik. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lyt til musikken…

  1. Lyuhala says:

    Det må faktisk have været sidste gang jeg var med lyntoget. Det er et godt sted.
    Musik skal nydes ren en gang i mellem.

  2. EN says:

    Yes, du har helt ret. Vi har alt for travlt med at multitaske (hvad kvinder iøvrigt er meget bedre til end mænd, og jeg ved hvorfor, så spørg endelig).

    Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *