Mødte Lali for første gang

Tog med Adri og hans kæreste Lali til stranden her i Malgrat. Hun var meget sød og sympatisk og vi havde det ret sjovt bare os tre. I morgen er der en eller enden koncert som de spurgte om jeg ville med til. Det skal jeg helt sikkert! Har heller ikke rigtig fået taget nogle fede billeder endnu…

Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Blanes sammen med Ton, Soçi og Pol. Den by er fandme dejlig om aftenen med alle sine små sidegader og pladser. Det var helt kanon! Vi slendrede rundt og så på de gamle bygninger og satte os til sidst ned og fik noget Shoarma.


Fra venstre: Min tante Ton, hendes mand Soci og min fætter Pol.


Vi var inde i et lille galleri, hvor jeg faldt over dette værk. Pisse fed stil synes jeg :p Kunstneren hedder “Joan Farré i Paradeda”

Jeg er pisse-smadret nu, så jeg har næsten ikke energi til at skrive (hvilket tydeligvis smitter af på teksten!).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *