Strandfodbold og kort animation

Stille og rolig dag – eller, det er sådan set ikke helt sandt. Koncerten som jeg skulle til sammen med Adri og Lali var blevet udskudt til næste uge af en eller anden grund, så jeg fandt på noget andet at lave: noget så genialt som at tage til stranden!! Pol tog med, og vi spillede basket ball på en ny kurv de har sat op.

Mødte to af hans venner som vi hang ud med. Vi spillede noget fodbold på stranden mod nogle andre vi ikke kendte. På trods af at de var meget ældre, spillede vi sgu’ godt må jeg sige! Det var fandme hårdt at spille på strand-sand i 30 graders varme –> total forfriskende at hoppe ind under den kolde bruser bagefter :p

Købte dejlige Magdalenas og DANUP i caprabo på turen hjem… det er blandt nogle af mine yndlingsprodukter her (når jeg er slik-sulten altså).

Jeg glemmer konsekvent at smøre mine fødder med solcreme, så nu sidder jeg her og skriver med ømme fusser *damn*. Min ryg er også blevet lidt rød, så jeg må sgu’ hellere tage den med ro, hvis jeg ikke skal ende som en kogt hummer.

Jeg ved ikke lige hvor Adri er henne, men Ton & Soçi er til en koncert. Pol og jeg er alene hjemme. Vi lavede noget mad og så lidt TV. Tidligere i dag sad vi og lavede en animation feat. Ton, Soçi, Pol, mig og så en lille pige som vi tog et billede af da vi var i Blanes i går. Det er en ret fucked up animation, men vi mangler kun at lægge de sidste lyde på, før den er færdig. Pol synes det var ret vildt at jeg kunne lave det så hurtigt…

I morgen tror jeg ikke min far skal arbejde, så jeg ringer lige for at høre hvad der sker… Ellers har jeg tænkt mig at tage til stranden og flade ud.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *