Materialer med til Kolding

Ja okay, så kunne han endelig tage sig sammen til at skrive i sin dagbog hele to dage i træk! WOW! Ikke fordi jeg har så meget at fortælle…

Nå jo, Sylle har sgu’ lavet en masse på min hjemmeside: en chat, et login-system så man nu kan oprette sig som bruger på min side (det er faktisk okay cool).

I går var jeg på nettet i ret lang tid… Min mor var nemlig i byen.

I dag har jeg lavet designs til nogle t-shirts som jeg vil have under “Hjælp mig Pia!” fan siden. Alle “Hjælp mig Pia!” fans skal altså kunne bestille t-shirts med personerne fra “Hjælp mig Pia!” på under fan sektionen på min hjemmeside… Weeeeey! Det er blevet nogle ret fede t-shirts synes jeg… Jeg skal i hvert fald ha’ en. Sylle har forslået at vi bruger pengene fra vores bannerreklamer på at få trykt t-shirts og andet godt til fan siden.

Her kl. 19:00 skal jeg lige over til Kaj og printe en side ud som jeg skal have med til Designskolen Kolding. Det er en skriftlig redegørelse for, hvorfor lige netop jeg vil ind på skolen, hvad der motiverer mig og hvad jeg vil efter uddannelsen.

I dag har jeg også samlet alle de materialer og værktøjer jeg skal have med til Kolding: pensler, blyanter i forskellige hårdheder, oliemaling, akvarel etc. etc. Det hele fylder en hel sportstaske!!

Glæder mig til at se Matrix – Reloaded (og til at jeg bliver student!)…

Ses!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *