Min drømmepige! og SpraySol for en flad 50’er

Hun skal være fucking skør i låget og lækker på samme tid (hvor fanden finder man sådan en?)


Selv når hun skærer grimasser er hun UIMODSTÅELIG!


Se lige det ansigt! WAUW!

Og så til noget helt andet: nemlig noget så eksotisk som spraysol.dk hvor jeg var inde for første gang i mit liv (bare lige for at prøve det). Jeg trådte indenfor i det lille ventelokale hvor der sad to andre. Jeg spurgte om de ventede (det gjorde de) og fortalte at det var min første gang i SpraySol. Der kørte den klammeste instruktions-video på et lille tv i ventelokalet.
Da det blev min tur var der i mellemtiden kommet to frejdige piger. Spurgte om de havde været der før. Det havde den ene af dem, så jeg spurgte hende til råds omkring hvordan man kunne opnå det bedste resultat. Hun var sgu’ sød.
Well, jeg kastede mønter i automaten udenfor døren, trådte så ind i en tilstødende lokale, låste døren og smed tøjet. Iførte mig engangs handsker, hætte og sko og trådte så ind i selve “sprøjte-kabinen” og lukkede døren efter mig. Tog en dyb indånding og trykkede så på startknappen. Intet. Trykkede igen. Stadig ingenting…
Smuttede i min underhylere igen og åbnede døren på klem ud til de andre for at se om de kunne svare mig på hvad der var galt. Hende der hjalp mig før konstaterede at jeg manglede at komme en 10’er i automaten *d’oh*. Der var kommet endnu flere i køen uden for døren, og de grinte af mine begynder-vanskeligheder. PIS!
Ind i kabinen igen med mig. Da jeg trykkede denne gang skete der endelig noget: holdt vejret imens jeg blev sprayet til med selvbruner. Det må fandme ha’ set underligt ud. Stod og bevægede arme og ben skiftevis op og ned for at få det jævnt fordelt som instruktions-videoen demonstrerede at man skulle gøre…
Efter 10 sekunder var spray-seancen ovre og jeg trådte og med en slags handske på min hånd begyndte jeg at fordele sprayen (that’s the tricky part!). Man skal begynde med at fordele det i ansigtet og så hænderne. Det er svært at undgå at der kommer pletter, men givet at det var min første gang derinde vil jeg ikke sige at det var noget dårligt resultat – bortset fra at jeg glemte at smøre mig i hovedet med det. Nå ja, jeg glemte også at fjerne mine underhylere da jeg gik ind i kabinen, så de blev helt brune. WAY TO GO!! Yay…

Var også på nytårsindkøb. Udbytte:

  – 1 flaske Kalua (til White Russian)
  – 2 L letmælk (til White Russian)
  – Carls’ 6-pack (cans)
  – 1 Budweiser (can)
  – 1 Carls’ Dark (can)
  – Matas selvbruner (til ansigtet som jeg glemte i SpraySol, hehe)
  – Nyt hovede til min kost
  – Nyt hovede til min gulvmoppe
  – Closan Flush

I morgen går det så løs oppe ved Maria. Ved ikke hvor mange der kommer, men det skal nok blive WIIIIILD :p Ich cannot waaaaait…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *