Min første USB nøglering!

Oookay, jeg sidder lige nu alene hjemme og ser en eller anden dødsyg film med Luke Perry fra Beverly Hills!!

Jeg var ude og fotografere ved min mors arrangement, og fik taget nogle okay billeder af en mavedanser og tablaspillere (trommespillere).

Jeg blev der lidt længere end til kl. 20:00 som planlagt. Det var sgu’ sjovt nok alligevel. Der var mange indvandrere, men det var jo også for dem arrangementet var lavet, så det er jo ikke så underligt! Mavedanseren bød en gammel araber op til dans, og så dansede de for os allesammen…grineren!

Jeg glæder mig til at få de 500 kr. som jeg har hårdt brug for. Nu tager jeg mig lige noget at spise. Jeg er råsulten!
Forresten har jeg måske fundet ud af, hvordan jeg kan installere de nødvendige drivere på gymnasiets computere til min USB-harddisk nøglering! Med nøgleringen fulgte en lille CD, som jeg troede kun var til bærbare computere, men den passer også til PC’ere, så nu kan jeg endelig bruge min USB nøglering…yeah! Der kan ligge 64 MB på den, slut med alt det bøvl med disketter…

Nå, men det var den natmad jeg kom til…tror jeg vil høre lidt jazz og så få noget i skrutten. Min mor kommer nok hjem snart…

Godnat!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *