Mit første digitalkamera!

YEEEEEHAA!!! I DAG (fredag) FIK JEG ENDELIG DIGITALKAMERAET!!!

Fuck jeg siger dig det er et cool kamera. Billedkvaliteten er i top og man kan også optage små videoklip på det medfølgende 8MB Compact Flash kort. Desværre fulgte der ikke en adapter med, men den kan købes som ekstraudstyr, så det vil jeg gøre da den kan hjælpe til at spare på batteriet i kameraet.

En anden ting jeg også vil købe af ekstraudstyr (når jeg har sparet op igen) er et “backup” batteri og et Compact Flash kort med en lidt større kapacitet. Af Compact Flash kort kan man få fra 8 MB til 128 MB og de er desværre lidt halvdyre, men så behøver man jo ikke at bruge penge på fremkaldelser :-)

Jeg har allerede taget en masse flotte billeder som nu ligger på min computer, I morgen vil jeg nok tage en tur i den skov der ligger tæt ved hvor vi bor og tage nogle flotte naturbilleder til min hjemmeside “Jokke’s verden”. Jeg har jo også CD-brænder så nu kan jeg lave digitale fotoalbums (tage billeder med digitalkameraet og dernæst brænde dem over på CD-ROM).

I går var jeg jo til skriftelig engelsk, og jeg må sige at man godt nok ikke har særlig meget tid til at få lavet det man skal! Man har 1 time til at læse og skrive et referat af en lille artikel (uden hjælpemidler), dernæst har man 3 timer til at læse en “short story” og skrive et helt essay om den, for tilsidst at skulle oversætte et kort stykke tekst. Jeg nåede lige at skrive mit referat færdigt da den første time var gået, men nåede desværre ikke at lave den ellers meget vigtige konklusion til mit essay hvilket jeg er meget ked af, men der var simpelt hen ikke tid nok selv om jeg skrev så mine fingre begyndte at ryge tilsidst!!!
Den “short story” vi skulle skrive essay om hed “The Whaler” og var ikke ligefrem det mest interessante at skrive om!

HVORNÅR FÅR VI NOGLE ORDENTLIGE HISTORIER?!

Så, nu vil jeg i seng så jeg kan komme tidligt op og nå at tage billeder i den smukke morgensol, hvis den da er der…

Ha’ det ad helvedes til!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *