Mystisk ændring af login på min mac!

Det her går mig lidt på endnu faktisk… I går da jeg sad derhjemme og ville forbinde min mac til min pc via LAN-kabel som jeg altid plejer, kom der denne gang en password prompt frem på min pc, som bad om password for at kunne skabe forbindelse til min mac.

Jeg skrev det password jeg plejer at logge ind med på min mac men det blev afvist. Så genstartede jeg mac’en da det som regel kan fikse sådan noget. Så da jeg skulle logge ind på min mac (som jeg altid plejer) ville den pludselig heller ikke godtage password’et der! Jeg blev rimelig panisk og tænkte alt muligt såsom: “Oooh my God! Hvad nu hvis det her betyder at jeg bliver nødt til at formatere den?!” og “Hvem fanden har ændret mit logon password? For jeg har satme ikke gjort det!“.

Det sidste er nok det der plagede / plager mig allermest, for man skal kende det oprindelige password for at ændre det til noget andet (eller bruge operativsystem cd’en til at nulstille det med). Hvem i alverden kunne finde på at gøre sådan noget? En dårlig joke eller hvad? Det gav mig i hvert fald ret fårlige nerver lige da jeg ikke kunne logge ind!

Mine takker går til Anders for i dag at have medbragt Mac OSX operativsystem cd’en så vi kunne nulstille password’et og fikse det! Nu er jeg glad igen, men det plager mig stadig ikke at vide hvad der kunne have forårsaget det :s

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *