Nørder i krise!

Heisan Dagbog…så er jeg hjemme fra skole efter en lidt kedelig dag.

Der er jo låst i computerrummet (E4) så gymnasiets computernørder går hvileløst rundt uden noget at foretage sig i pauserne (her i blandt mig selv). Der er skriftelige eksamener fra kl. 09:00-13:00 og i det tidsrum er der ingen netadgang på HELE gymnasiet! Det sutter røv…

Så er det jo i morgen (Tirsdag) at Fotohandleren Sølvhjelm måske får Digital IXUS 330 hjem! Så styrter jeg hen og hæver en masse penge og køber det! (efter skole). Jeg glæder mig overdrevet meget til jeg får det. Jeg har læst en masse om det på nettet for at sikre mig at gøre et godt køb. Det har fået utrolig gode anmeldelser af folk der har købt det, og den side der har anmeldt det sparer heller ikke på rosen.

Da jeg kom i skole i dag, blev jeg noget skuffet over at høre at vi ikke skulle have datalogi. Det kunne jeg egentlig have sagt mig selv da der jo er skriftelig eksamen nede i E4 hvor vi plejer at have datalogi (PIS!).

Det var forresten total godt vejr i dag, og i naturfagstimen fik vi lov til at sidde udenfor i solen…det var bare dejligt. Niels Andersen (vores naturfagslærer) udleverede et papir til os med en masse ting vi skulle kunne udenad til mundtlig eksamen, og det var jeg glad for at få. Det gør det lettere for mig at læse naturfag i læseferien.

Da vi sad udenfor i grupperne (jeg var sammen med Borch, Britt og Kanja) og repeterede det geometri der var på papiret, fandt jeg ud af at jeg faktisk kunne huske en hel del af det! Det kom helt bag på mig, så nu føler jeg ikke længere at jeg er på HELT bar bund i naturfag.

Ses!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *