NEGLEBØRSTE!!

Så er den jul overstået, og hvor gik det egentlig stærkt. Da jeg var mindre, føltes de 24 dage om et helt år!

Nå, men jeg var jo et smut i Svendborg for at fejre den sammen mit die Familie, men det blev uden sne denne gang. Kun en ordenlig omgang gråbejr og regn –> øv øv øv. Men det var sgu’ hyggeligt alligevel.

Fik nogle dejlige gaver: discman, stort keramik krus, hvid skorte, kontorstol (som jeg sidder i), gavekort til bøger, 3 computerspil og en NEGLEBØRSTE!!

Nu sidder jeg derhjemme og slapper den for vildt… har snakket på msn og haft en webcam-samtale –> det er alt for sejt sådan noget!!

Anyway, til nytår tager jeg måske hjem eller noget… Det var det for denne gang. Nå ja, i morgen er det vist åbent til “Den Store Byttedag”, så jeg tager nok lige ind i Kolding Storcenter og glor. Ikke fordi jeg skal have byttet noget altså!

SnaX

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *