Ny vej

Mit motivationsniveau har ikke just været optimalt under denne første fase af afgangsprojektet, så i dag sad jeg og overvejede en ny måde at arbejde med præsentationen på, så jeg kan komme mere ind i projektet og arbejde mere effektivt. Anders og jeg havde en god og konstruktiv snak om det, og vi endte med en metode som vi begge kan stå inde for og som samtidig understøtter de signaler vi som virksomhed vil sende til omverdenen. Som jeg ser det nu, er det perfekt!

Som virksomhed er vi meget nede på jorden og har med mennesker og udvikling at gøre. Den præsentation vi var ved at lave, var meget kold/fjern og for ren i sit udtryk, og signalerede derfor det stik modsatte af dette. Den nye præsentationsform kommer til at signalere menneskelighed og sympati i kraft af den lidt “skæve” tilgangsvinkel vi har til udformningen af den. Den bliver mere jordnær og spændende at se på, men vi vil på intet tidspunkt gå på kompromis med læsbarheden og kommunikationen af indholdet.

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Grafisk Design and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *