Omfattende scene i hus

I dag fik jeg (på trods af at mine øjne var ved at falde ud af hovedet på mig) lavet en meget omfattende scene færdig til salgsfilmen. Scener der indeholder character-animation er generelt svære at lave, og denne scene indeholder intet mindre end et helt CROWD der skulle animeres! Jeg fandt dog en god metode at animere dem på, som fungerer ret godt synes jeg. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne vise hele den færdige animation. Største projekt EVER!

Nu vil jeg hoppe i seng… Det er ret sjovt at blogge fra mobilen på den her måde. Jeg får både øvet mig i at skrive på tastaturet OG jeg tror jeg får skrevet flere (men kortere) indlæg, hvilket vist var mit nytårsforsæt. Win / win.

This entry was posted in barq, Grafisk Design, Video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *