Optakt til KOMPAN-mødet

Hvor er der bare meget arbejde på skolen lige for tiden! Og det hele bliver ikke bedre af, at skolens udstyr virker af lort til!

I morgen tager vi til KOMPAN i Ringe for at præsentere vores projekt endnu en gang, hvorefter vi kan blive betalt. Vi kører derud i Klavs’ Polo og KOMPAN dækker kørslen. Det skal nok blive en feee’ tur, og jeg har skaffet videocam og digitalcam så vi kan dække turen ned til mindste detalje!

Kl. 06:30 er Klavs og jeg nede i fitness (Anders kommer måske senere, det fik jeg ikke helt fat i). Jeg skal i hvert fald holde formen ved lige, når jeg nu kan se hvor gavlig en effekt det har på mit fodboldspil :D

Var lige nede at købe nogle remedier for at komme min afstoppede vask på WC’et til livs: en “svupper” og noget kradsbørstigt afløbsrens (flydende).

Til det nye typografi-projekt vi er i gang med var jeg lige nede på bib for at låne nogle bøger med gode billeder i, som jeg skal scanne nu her –> så forhåbentlig har IT-idioterne lavet scanneren –> PLEASE PLEASE PLEASE!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *