Organisering af morfars værktøj

Ej okay, det der væddeløb med gamle veteranbiler er først i morgen har jeg lige fundet ud af, efter at have kigget i Fanø ugeblad.

I dag tog morfar og jeg ind i Bygma (igen) for at få fat i noget vi kan sætte hans værktøj op med. Det fik jeg så optømret i skuret i dag, så det meste af hans værktøj nu er oppe og hænge, organiseret og let tilgængeligt –> sådan som alt værktøj skal være!

Det har egentlig været pænt lækkert vejr i dag… for første gang i sommer har jeg kunne sidde ude og nyde solen… det var lækkert. Jeg begynder at ville hjemad til Kolding igen, men nu vil jeg lige trække den lidt. Jeg ved at mormor og morfar helst ser, at jeg bliver noget længere…

Vi har lige set Jernhenrik på TV2… det er nu en god film. Casteren har virkelig ramt de helt rigtige personligheder til rollerne, specielt Mr. Wilson, som bliver spillet af Walter Mathou (tror jeg det staves)…

Æ will gow i æ seeeeng nu då!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *