Oriol’s fødselsdagsfest

Kørte over til Elvira og hentede håndklædet og fik derefter sendt de 2 breve til henholdsvis mormor og morfar og mor.

Spiste middagsmad ved Elvira sammen med Oriol. Jeg fik stegte kartofler m. ketchup og kød og salat etc. Så kørte jeg over til Ton og Sosi hvor jeg installerede “Tony Hawk Pro Skater” på Adrià’s PC. Det spillede vi rigtig meget.

Bagefter tog vi allesammen til Pol’s ven Oriol’s fødselsdagsfest. Det var et kæmpe hus med privat legeplads, pool og tennisbane/fodboldbane! Det var rigtig sjovt at lege der. Vi spillede en masse fodbold og tennis.

Da vi kom hjem ved 10:00-tiden, spillede vi Tony Hawk Pro Skater igen. Adrià sagde at han tog til stranden i morgen med nogle venner hvis jeg ville med. Det vil jeg gerne.

Nu er klokken ca. 01:00 om natten/morgenen, så nu må jeg hellere sove…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *