Solotur til Blanes

Cyklede selv til Blanes efter at have spist morgenmad. I Blanes købte jeg en “Manga” T-shirt og et par fede solbriller.

Jeg kunne ikke rigtig finde vej tilbage til Malgrat, så jeg kørte lige ind forbi informationen og fik et kort over Blanes, og så cyklede jeg tilbage.

Klokken var ca. 13:00 da jeg kom hjem til Ton og Sosi. Adrià og Pol kom hjem fra sommerskolen lidt over 13:00. Så spillede vi Tony Hawk på computeren og downloadede lidt musik.

Så kom nogle af Adrià’s venner og vi spillede rollespil (uden Pol). Det var lidt svært for mig at følge med i rollespillet, men ham der var Dungeon Master (Eloi?) oversatte til engelsk så godt han nu kunne, så det var ikke helt umuligt!

Efter noget tid, gik jeg ind til Pol og vi spillede Tony Hawk. Dernæst fik vi en pizza. Pol og jeg gik ind i stuen og spillede lidt på tromme til noget baskisk musik (musik fra baskerlandet), og så gik vi i seng (undtagen mig. Jeg ser TV og skriver dagbog).
I morgen ved jeg ikke rigtig hvad jeg vil lave… Måske købe gaven/gaverne til Ton og Sosi, Adrià og Pol… Måske nogle CD’er med buzzanova-musik, jazz etc. til Ton og Sosi og et computerspil til Adrià og Pol.

PS: Først i dag har jeg genopladet batterierne til digitalkameraet!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *