Oversættelse af “Jeg er skide FULD!”

Først vil jeg lige nævne, at jeg var pløre-fuld da jeg skrev i går nat. Hele indlæget kræver vist en oversættelse:

[ OVERSÆTTELSE START! ]

Stod op kl. 09:00 for at tage til stranden med Pol og far.
Ødelagde en masse sten.

Derefter tog jeg til Tordera sammen med Julí, Alberte, Alex og Finna for at se “Giganterne”. Det var fedt!

Jeg havde ikke meget til tid til at se den besked Adri sendte mig, da jeg var på toilettet i Tordera.

Juli kørete mig til Calella :D Og jeg mødtes med Adri ved kirken. Det var Hector’s fødselsdag i dag, så det fejrede vi (han er guitarist i Molokoi).

Skrev noget grafitti for første gang mig mit liv!

Kørte med Eloi hjem til Ton & Soçi. Total fed motorcykel (det var hans fars han havde lånt).

[ OVERSÆTTELSE SLUT! ]

…men lige lidt flere tilføjelser til i går, som jeg ikke fik med da jeg skrev i fuldskab:
Da jeg ankom til Calella sammen med Julí, var de allesammen inde på “Champions”. Adri præsenterede mig for dem alle, og der var kanon stemning. De havde oversat en engelsk fodboldsang til spansk, og da jeg begyndte at synge den på engelsk: “I’m forever blowing bubbles…”, sang de allesammen med – og så kom ejeren af baren og sagde at vi skulle dæmpe os.


Jeg drak en “pint” af en meget underlig drink de havde mixet oppe i baren. Jeg tør ikke gætte på, hvad de havde blandet sammen. Det smagte af lort og appelsin, men det var gratis sprut, så jeg drak det hele (og det virkede).


Fra venstre: Aimar og Marcel

Fortsatte videre på The Golden Gloves. Ejerene var ikke så vilde med Adri og vennerne (pga noget ballade der har lavet engang) så de forsøgte at få os ud. Selv MIG. Uskyldigt udseende mig :s Jeg gik på toilettet, og da jeg kom ud igen blev jeg konfronteret af en bartender, som beskyldte mig for at have røget hash derude. Hmm, nice try asshole!


Aimar og jeg på “The Golden Gloves”.


Da festlighederne var ovre, kørte jeg med Eloi hjem. Vi fik nogle politibetjente til at tage dette billede *lol*. De ville dog ikke med på billedet. Øv øv.

Nå ja, lige lidt billeder fra “Giganterne”:


Fra venstre: Onkel Julí, fætter Alex og fætter Alberte.


“I’m in love with the sun, but the sun’s in love with the moon” (eller noget)


Min onkel Julí, der drikker af en pourrón (udformet som en… en… ja…)


Efter optoget og aftensmad, rendte vi rundt på en legeplads: Alberte, Alex og jeg :p Erobrede gynger fra de mindre børn *MUHUAHAHAAA*

…og så til i dag:

Stod op ved 13-tiden tror jeg, vaskede tøj og mødtes så med far på stranden. Eva kom også med sin lille søn David, og vi blev der helt til kl. 18:00… Grønt flag og ingen brandmænd, men vandet var ret beskidt…

Mødte Alberte på vej hjem, og fortalte at billederne fra paraden var blevet ret gode. Skal også snart vise de billeder jeg har taget til min far

Spillede to omgange billiard på Don Quijote, og jeg er sgu ked af at sige det, men jeg har aldrig set min far spille dårligere. Jeg tror han præsterede at skyde den hvide ball i hul 8 gange!

I morgen cykler jeg til Blanes med far for at se den anden botaniske have. Sidste sommer igen (2004 tror jeg det var) var vi i den ene af haverne, men det var den lille af dem. Glæder mig til at se hvordan den anden ser ud.

Har overført ca. 5 GB af de fotos og videoer jeg har taget til min iPod, så nu har jeg lidt mere plads at gøre godt med. Jeg tror dog snart jeg bliver nødt til at brænde nogle CD’er!

…og en lille side-note: Det viste sig at ham “gutten” der var sammen med os d. 7 på den Engelske pub, La Sal og hjemme ved Eva, var Eva’s bror!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *