Plukke vaske pille spise bær dag

Sov længe i dag.

Vi kørte et smut til Ribe for at plukke jordbær – og jeg skal lige love for at vi fik plukket jordbær: 18 fucking kilo! Jeg tror ikke vi var mere end en lille time om at plukke dem, men det løb vist lidt løbsk. Det gik op for os da vi sad derhjemme og skulle tage stilken af samtlige jordbær…

Hen ad aften greb jeg morfars cykel og kørte til Rindby. Havde min iPod, en blå pakke Gajol og min mobil med. Det var den hidtil skønneste sommeraften jeg har oplevet herovre! Kom ned på stranden, parkede cyklen ved en lille klit-plantage et stykke nede ved vandet og sad så og fulgte solen gå længere og længere ned, for til sidst at forsvinde i en glødende, rød-lilla gruppe af aflange skyer. Igen musik. Ingen højtråbende idioter. Der var kun lyden af det enorme hav og sporadiske stemmer fra henholdsvis danske og tyske feriegæster. Jeg lænede mig tilbage i sandet og de stikkende siv og tænke store tanker. Tanker som man fortrænger i dagligdagens stress og jag, men som altid melder sig ved sådanne lejligheder, hvor der ikke er noget der optager ens hovede. Jeg mediterede…
Trak hele vejen tilbage for at kunne nyde den vidunderlige aftenluft så længe som muligt. Kings of Convenience kørte på min iPod, og i takt med at solen forsvandt længere ned under horisonten, blev himmelen mere og mere turkis. De få gadelygter blev tændt som varsler om nattens komme. Jeg slendrede videre med hånden i lommen og blikket mod sky. Før jeg vidste af det var jeg hjemme igen. Jeg glemte at tage mit kamera med, men det er absolut ikke sidste gang jeg tager den tur!!

I morgen skal vi vist med den der Havsafari (feat. en mand der fortæller om Vadehavet *OH YEAH!*). Så må jeg for fanden huske mit kamera denne gang!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *