Projektbeskrivelsen (første udkast)

I går og i dag, har Anders og jeg udarbejdet projektbeskrivelsen til vores selvvalgte projekt 1 (og delvist også for selvvalg 2 og afgang 08). Det er virkelig fedt at få de overordnede rammer på plads. Det giver en behagelig ro at vide, at der er styr på tingene.

Projektbeskrivelsen afleverer vi til PAB i morgen kl 12, men inden da tager jeg over til Anders og lægger en sidste hånd på den (sidste korrektur, formatering af tekst og slutteligt et print). Jeg regner med, at vi sender en pdf.

…og så står den forhåbentlig på træning bagefter. Det er vist ved at være på tide, at jeg begynder i City Fitness igen! Det holder sgu ikke at betale dem uden at komme…

Nå ja, min Mac kan køre Windows nu :p Ikke at det i sig selv er superfedt, men det er nu sjovt at kunne åbne et styresystem inden i et andet styresystem. Meget praktisk hvis jeg støder på et program, der kun er lavet til Windows…

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding, Mac and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *