Ukompatible DVD+R DL

Jeg troede jeg kunne brænde Dual Layer DVD’er på min MacBook Pro. Apple skriver at jeg kan, men det er noget helt andet i praksis. De Fujifilm Dual Layer DVD’er jeg smed i mac’en, ville i hvert fald ikke virke :s Min bøn til Apple er: Skriv da for fanden hvilke Dual Layer DVD mærker der er kompatible med Macbook Pro’en. Det er ikke ligefrem billige, så jeg har ikke mulighed for at teste alle mærker indtil jeg finder et der virker.

This entry was posted in Mac, viden. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ukompatible DVD+R DL

  1. Lyuhala says:

    det er jeg ked af :/

  2. Hmm – jeg kan sagtens brænde DVD +R DL på min Macbook Pro. Har du den nyeste toast?

  3. JoKKe-svin says:

    Nikolai –> Nyeste Toast ja. Hvilket mærke fungerer på din? Har du prøvet Fujifilm?

  4. Jep – jeg har Fujifilm DVD +R DL, fungerer fint! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *