Regnvejrsbold :D

Ret suveræn dag faktisk! Lavede ikke det helt store om formiddagen, men så begyndte jeg at SMS’e rundt for at forhøre mig omkring fodbold. Kim, Jens og Jonas var med på den. Men der skete det dumme, at jeg havde skrevet til Ture, at det var kl. 14:00 og senere skrev jeg at det var ændret til kl. 16:00. Han fik dog ikke den sidste besked fordi han var taget afsted uden sin mobil *argh*! Så da jeg kom ud til banen sad han der med to af sine venner og fortalte at de havde spillet i to timer. De gik derfor hjem.

Så kom Jens, Kim og Jonas og nogle andre (fra Røde Stjerne måske?) som vi spillede med / imod. Det var alt for fedt. Der kom flere og flere og vi var vel omkring 14 til sidst, det var godt nok noget andet end normalt når vi kun er de 4-8. Det fede var, at vi kunne spille op til dem, men vi havde så også nogle af dem på vores hold… Efterhånden som kampen skred frem, begyndte jeg at få kramper. Øv for fanden! Og det skete bare på det fedeste tidspunkt i kampen næsten. Da der begyndte at komme flere.

Regnen silede ned, men det gav bare den fedeste stemning!

Kom hjem med fornyet energi, spiste en ordentlig røvfuld toast og hældte en sjat vitamin-juice i halsen hvorefter jeg skred op på skolen. Der sad jeg med Mr. Flanders og arbejde vildt godt på logoer til SOS Børnebyerne. Ja, jeg har ikke valgt at arbejde med spillet, hvilket strider ret så meget mod min normale måde at vælge på. Men i dette tilfælde tænkte jeg, at det ville være godt for en gang skyld at vælge noget andet.

Nååå ja, så fik jeg også afleveret den skriftlige akademiske eksamensopgave i to eksemplarer lidt før kl. 12:00! Oooh hvilken lettelse at få det ud af verden… FOR SATAN DA!

Well, i morgen kl. 10:00 er der noget foredrag af en art, så jeg må hellere komme i kanen så jeg ikke er fucked up træt og ikke kan komme op i morgen.

Ro på!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *