Rengøring

Hvorfor skal jeg altid gøre rent så sent om aftenen? Me finds it a bit straaaange :s
Maven har det bedre nu, thank God! At være syg er bare det sidste jeg har tid til (for at formulere det på en usund måde, jeg ved det!).

Der er nogen der har fødselsdag d. 07/12 og jeg ved hvem det er… Håber også der er nogle få andre der ved det, hehe.

‘Kæft det er svære sager vi har med at gøre på 3. år skal jeg lige love for. Det har været meget gruppearbejde indtil videre, hvilket sådan set også er cool nok. Det er bare utrolig krævende rent mentalt at skulle indgå i det samspil der er i en gruppe. Hele tiden tage stilling til de signaler de andre sender. Hele tiden bidrage med foreslag og lytte… Det er hårdt med lærerigt. Vi har også fået at vide at det er noget af det sværeste at arbejde i grupper, specielt når man arbejder sammen med nogen man aldrig før har arbjedet sammen med.

Mor bor jo i Kolding nu her i december (takker Martin for lån af lejligheden *supaaa*).

Skrivekursus fra 14:30-17:30 i dag. Skal jo nok snart til at overveje hvilket emne jeg vil skrive om… Traditionen tro havde vi øvelser i NONSTOP skrivning –> jeg skriblede løs over emnet “Visuel identitet” hvilket jeg nok også gerne vil skrive om (Anders ligeså) da vi vil kæde denne skriftlige opgave, og den viden vi indsamler ved den, sammen med selve hovedopgaven og det firma vi starter op bagefter.

Jeg har nogle ærinder i morgen som jeg virkelig håber jeg kan nå.

De er som følger:

    – Spørge en skohandler til råds vedr. mine nyindkøbte støvler.
    – Spørge Red Crane Tattoo om jeg kan låne en tattoo gun op på skolen for at tage billeder af den deroppe (eller tage nogle nye billeder på stedet).
    – I centeret for at lede efter en cotton coat –> mørkegrå Bertoni måske… Flemmings er ret cool i hvert fald, hehe.

Hvis jeg skulle udvikle software for Apple lige nu skulle det være:

iSleep…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *