Sælges: Wacom Intuos3 A5 (1263,-)

wacomintuos3a5

Det har været en svær beslutning at træffe, men nu sælger jeg min kære og meget trofaste Wacom tablet. Den har fulgt mig i tykt og tyndt – på Designskolen Kolding, som avistegner på Morgenavisen Jyllands-Posten, i min fritid og mange andre steder. Den har været med mig ude at rejse, og har derfor også fået et par skønhedspletter hist og her, men den fungerer stadig helt suverænt.

Jeg sælger den fordi jeg vil opgradere til en nyere model. Hvis du er interesseret i at købe eller kender nogen som måske kunne være interesseret, så bare smid en kommentar til dette indlæg, og så kan vi tage den derfra. Jeg er villig til at betale fragt, hvis den skal sendes med dejlige Post Danmark :)

Pris: 1263 DKK

This entry was posted in Hardware, Salg. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sælges: Wacom Intuos3 A5 (1263,-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *