Kulde, hemmeligt nummer og Wii

Kulde, regn og blæst – lige som jeg troede at foråret var på vej! Cykelturen op til kontoret hver morgen, resulterer i følelsesløse fingre og en rød næse. Hvor jeg dog savner varmen! Jeg vil på skovtur med kæresten, lade solens stråler forvandle mit blege vinterfjæs til C:24 M:51 Y:69 K:4 og svømme i havet!

Dagen i dag har i den grad stået på rugbrødsarbejde. Jeg er ved at ændre samtlige farver på de slides der er på barq.dk til den forbedrede udgave af siden, som kommer op efter den nuværende. Det er ikke vildt sjovt at sidde og lave SÅ mange repetitioner som jeg har gjort. Det er bare noget der skal køres igennem og så ud af verden. Et af dagens højdepunkter var en rigtig god sandwich nede fra det nye sted som er åbnet her i Kolding: Muums hedder det. De laver sgu nogle ret gode sandwiches. Nu har jeg så kun prøvet den der hedder Muums Sandwich, men wow den er også kanon god. Det er virkelig friske råvarer de bruger, og så har den en ret god dressing som er sådan helt sursød sovs agtig. Den går ret godt sammen med de store stykker kylling der er i den. Muums siger jeg bare! – og så ligger den lige til venstre for fitness centeret, så sundere kan det jo ikke blive :p

Og så er der en person der har ringet til mig over 10 gange i dag tror jeg. Hemmeligt nummer! Jeg tager ikke telefonen hvis det er hemmeligt nummer, for jeg vil vide hvem det er der ringer. Vedkommende har ikke engang lagt en besked på min svarer, så det kan jo ikke have været vigtigt.

Spillede Nintendo Wii for første gang i mit liv (et andet af dagens højdepunkter). Anders og jeg fik os en omgang Wii Tennis, og jeg må sige at det er ret sjovt! Det føles virkelig som om man står spiller, selvom det selvfølgelig ikke bliver 100% som den virkelig verden, men alligevel. Det er fandeme godt nok sjovt! Jeg kunne godt tænke mig at prøve flere spil på den konsol der. Ikke underligt at den er så populær. Nu mangler jeg bare at prøve Guitar Hero, og så er jeg med på noderne igen :p Al den dersens nymodens teknologi… Ja ok, bare kald mig morfar!

Fik også sendt faktura af sted til Læs Ind-Service for det videoprojekt som Anders og jeg lige er blevet færdig med. Så håber jeg de kan behandle den forholdsvis hurtigt, så vi kan få nogle penge på kontoen og brød på bordet. Det er nu ellers ikke fordi det står helt ringe til synes jeg. Jeg har haft nogle små-jobs ved siden af virksomheden, som jeg har tjent nogle skejser på, så jeg kan da overleve :) Det er ret sjovt at klare sig selv faktisk. Ikke mere S.U. eller “voksen S.U.” (også kendt som dagpenge). Nu er det mig mod verden. 100% Nu kommer jeg!

Har lige spist aftensmad. Jeg tror jeg vil til at eksperimentere noget mere med omeletter. Det er vildt enkelt at lave, og så er der ingen grænser for, hvad man kan komme i af sjove ingredienser. Jeg rev nogle kartofler, hakkede nogle løg og peberfrugter og smed det på panden. Efter noget tid, slog jeg et æg ud over det hele og dryssede lidt Cheddar ovenpå. Det smagte sgu ok. Jeg kunne måske godt have brugt TO æg, men det må blive næste gang.

This entry was posted in barq, Gastronomi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kulde, hemmeligt nummer og Wii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *