Fra 19 til 20 og mit livs TO-DO liste

I dag har jeg været et meget hemmeligt sted henne for at finde en gave til min kæreste som har fødselsdag torsdag i næste uge. Så er det slut med at være teenanger hehe (drille drille) :p Jeg husker tydeligt den fornemmelse jeg selv havde i maven, da jeg gik fra 19 til 20 – spændende, men samtidig også lidt træls pludselig at skulle være voksen og ansvarsfuld! Hvem der bare var teenager igen… Jeg kan ikke tro, at der er gået så mange år. Det er ufatteligt hvor hurtigt tiden flyver. Måske ville det være passende lige at skrive nogle af de ting ned, som jeg gerne vil nå inden jeg kradser af:

  • Hot lesbian twin sex
  • Bestige et bjerg (ikke nødvendigvis Big ol’ Everest, men et OK stort bjerg ville sgu’ være cool)
  • Komme på forsiden af FORTUNE magazine (når Anders og jeg sprænger banken med Barq)
  • Rejse verden rundt med Moleskine og Polaroid!
  • Opfinde en dims som alle mennesker har brug for i dagligdagen og få verdenspatent på den.

Det var lige hvad jeg kunne komme i tanke om indtil videre. Der er sikkert en del mere, men så skriver jeg bare endnu et indlæg, når jeg kommer i tanke om det. Anyhooooow, jeg er godt klar over at jeg ikke er så god til at holde mit nytårsforsæt om at skrive noget mere her på bloggen (ja, dette indlæg er delvist et udtryk for min skam over dette!) men jeg forsøger da at komme med noget engang imellem men det er bare IKKE NOK! I know. Jeg skal også lære at være lidt mere loosy goosy i den måde jeg skriver på. Jeg tror en af grundene til, at jeg ikke skriver så meget længere er, at jeg tænker for meget over det jeg vil skrive. Måske skader det ikke at være lidt mere “non-stop” i mit udtryk her på bloggen. Det tror jeg at jeg vil prøve. Så må det sgu’ briste eller bære. Lortet skal sgu’ bare ud! Wow, det var vist noget af et sidespor :p Ses motherfuckers.

This entry was posted in Forhold, Future, min blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *