Watchmen og Malaco

I går var jeg inde og se Watchmen med Lyuba og nogle af hendes venner (vi var vist 7 i alt). Mega fed film. Hvis du kan lide film som 300 og Sin City, så er Watchmen også lige noget for dig. “Skuespilleren” Dr. Manhattan var klart min favorit. Det er virkelig imponerende at han er computerskabt, men man kan godt se det – specielt på mundbevægelserne. Vi kommer dog tættere og tættere på, at kunne skabe computerskabte skuespillere der ligner mennesker på en prik, også hvad angår mimik osv. Skræmmende og fascinerende. Man må håbe at almindelige skuespillere kan beholde deres job i fremtiden.

Inden filmen købte jeg forsyninger i Føtex. Det skulle vise sig, at jeg købte en pose slik som jeg blev helt forelsket i: Malaco Karamel Guf - det smager helt vildt godt!

Inden filmen købte jeg forsyninger i Føtex. Det skulle vise sig, at jeg købte en pose slik som jeg blev rimelig forelsket i: Malaco Karamel Guf - det smager helt vildt godt!

This entry was posted in Forhold. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *