Bon Iver på Voxhall

Her i fredags overraskede jeg min kæreste i århus imens hun var ved at blive færdig på arbejdet. Under armen havde jeg to billetter til en koncert med Bon Iver på Voxhall (lørdag).

Det skulle vise sig at blive den mest fantastiske koncert jeg nogensinde har oplevet, intet mindre. Aldrig har jeg hørt et band der i den grad kan rykke mig rundt i følelsesregisteret. Der blev spillet “Stacks” som det sidste ekstranummer… Jeg glemmer det aldrig, og jeg er glad for at kunne dele den oplevelse med min kæreste… På billedet ses Bon Iver’s Justin Vernon der spiller der sidste nummer “Stacks”. Som altid når jeg oplever noget ekstraordinært fantastisk, så er det svært at få ordentlige billeder / video af det, så det her er det bedste jeg har.

Oven i hatten fik jeg endelig trykt mit logo på en t-shirt. Det ser helt forrygende fedt ud! Jeg fik det ordnet i Frederiksbjerg Kopicenter, hvor min kæreste også har fået trykt en del (tak fordi du fortalte mig om det sted!). Man giver dem bare en pdf med grafikken på, hvorefter de printer den. Så kan man evt. skære den til før de stryger det på trøjen (hvis det altså er den metode man har valgt). Anyway, jeg tror jeg bliver stamkunde derinde :D

This entry was posted in Århus, Forhold. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bon Iver på Voxhall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *