Sæt skrivespor 1

For ca. 3 måneder siden blev jeg kontaktet af Redaktionsassistent Rie Lynge fra Dansklærerforeningens Forlag, som spurgte om de måtte benytte nogle uddrag fra min gamle dagbog. Jeg sagde selvfølgelig ja, og nu 3 måneder efter, sidder jeg med et eksemplar af lærebogen “Sæt skrivespor 1” og kan med fornøjelse se uddragene fra min egen dagbog. Det er en ret sjov fornemmelse egentlig :)

Lærebogen er tænkt til elever i 7-10’ende klasse, så hvis du sidder derude med selvsamme lærebog og er kommet frem til dette indlæg (ved f.eks. at søge på titlen på bogen), så smid endelig en besked og fortæl mig om du har fået noget ud af uddragene!

Det eneste der går mig lidt på er, at de har stavet mit navn forkert omme bagerst i bogen under afsnittet “Tekster”. De har dog skrevet det korrekte link til min blog.

Mit navn staves "Joaquim Marquès Nielsen" :)

This entry was posted in min blog. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sæt skrivespor 1

 1. Lyuhala says:

  wooow fedt!!!
  Det er lidt episk at et uddrag af noget man har skrevet er kommet med i en lærebog! DU ER EVIG :P

  tsk tsk dog… man kunne forvente mere af en lærebog mht stavning af navne

 2. That’s great Joaquim! Cool having contributed to a school book.

 3. EN says:

  Fint, sjov dagbog med sprogfornyende stavefejl.
  Og den omtalte kostskoletruende, digtende/malende mor hed dengang Lene Louise Nielsen og udgav digtsamlingen “Brikker-umalede billeder”, Gyldendal 1994 og da Brian blev kulturmedister forsvandt støtten til DEN smalle litteratur og bog nr 2 (som er bedre) blev ikke udgivet. Endnu da.
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *