Sæt skrivespor 1

For ca. 3 måneder siden blev jeg kontaktet af Redaktionsassistent Rie Lynge fra Dansklærerforeningens Forlag, som spurgte om de måtte benytte nogle uddrag fra min gamle dagbog. Jeg sagde selvfølgelig ja, og nu 3 måneder efter, sidder jeg med et eksemplar af lærebogen “Sæt skrivespor 1” og kan med fornøjelse se uddragene fra min egen dagbog. Det er en ret sjov fornemmelse egentlig :)

Lærebogen er tænkt til elever i 7-10’ende klasse, så hvis du sidder derude med selvsamme lærebog og er kommet frem til dette indlæg (ved f.eks. at søge på titlen på bogen), så smid endelig en besked og fortæl mig om du har fået noget ud af uddragene!

Det eneste der går mig lidt på er, at de har stavet mit navn forkert omme bagerst i bogen under afsnittet “Tekster”. De har dog skrevet det korrekte link til min blog.

Mit navn staves "Joaquim Marquès Nielsen" :)

This entry was posted in min blog. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sæt skrivespor 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *