Så er jeg sgu’ på vej til Faaborg

Visse navne er censureret i denne rejsedagbog, da jeg respekterer personernes ønske om anonymitet. De censurerede navne er erstattet med bogstavet ”x”.

Så er jeg sgu’ på vej til Faaborg her i det danske lortevejr. Jeg er begyndt at tro, at det aldrig vil blive sommer *snøft*. Det skal fandme blive godt vejr så jeg kan få spillet noget tennis med Manan. Jeg vil UD,UD i naturen og se på solen!! FAT DET DOG!
Well, det er faktisk pænt svært at sidde i en bus og skrive. Jeg skulle have gjort det i toget…
Damn jeg sad godt nok lidt sent oppe i går og arbejdede på en ny profil til jubii-chatten. Den har jeg taget med, så jeg kan arbejde på den hjemme, hvis vejret ikke bliver til surfing eller foto-ture (hvilket jeg som sagt håber det bliver).

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *