Så er julegaverne i hus!

God daaaamn der var crowded i Kolding Storcenter her d. 19 december – ikke at det kommer bag på mig, men alligevel! Der var julemand og hele svineriet, og jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg overvejede at hoppe op i skødet på ham for at få at vide, om jeg har været god eller uartig. Okay, det lød forkert…

Japan foto begynder sgu at irritere mig. Først får jeg at vide at de godt kan lave xpro på film, og i dag for jeg så at vide at de IKKE kan. Jeg må finde et andet sted hvor det kan lade sig gøre. På diverse fora på nettet siger de at man sagtens kan få det gjort, så måske spørger jeg bare på den forkerte måde eller noget… Jeg er jo ikke en skid inde i det. Jeg må lige ha fat i skolens fotograf for at se om han har nogle gode råd!

This entry was posted in Dagligdagen, foto. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *