Fernisering og Martin Kongstad

Er du sunshine for en dag i går! Ferniseringen var cool og det var nogle vildt syrede ting de havde lavet på 2. år! Vi udstillede ikke ved siden af dem alligevel, men oppe på vores etage (de var nede i kantinen). Der var hvidvin og chips, så der var stil på.

Efter ferniseringen blev jeg på skolen til fredagsbaren (karaoke-bar), hvor de havde lejet et rigtigt karaoke-anlæg, så man fik rig lejlighed til at gøre sig total til grin… ej, det var sgu’ spaß.

Det var vildt læker vejr, så vi sad på et tidspunkt nede ved den å, der løber gennem kolding (den ligger lige ved skolen).
Jeg fik et ordentlig læs bajere og det var egentlig meningen at jeg skulle synge den duet-ting med en kammerat, men så skete der faldt lidt til jorden efterhånden som aftenen skred frem… Fik også battlet noget bordfordbold.

Før det hele gik i gang, var jeg lige henne og få en tunsandwich med 3 buddies… tun er GODT (og minder mig om spanien, da jeg altid får tun (atún) dernede)…

I næsten uge er der vist optagelsesprøver for de nye der er blevet optaget, så der skal vi have listeskoene på!
Det er også der vi skal ned på form & teori igen. Der skal jeg arbejde med kaligrafisk form… dæ glæ’er æ mæ sgu’ te do!

Har downloadet soundtracket fra Kill Bill… dét er musik!

Check forresten lige det logo, der i fremtiden skal symbolisere jokke-svin.dk. Det er lige her:

Det har jeg brugt godt og vel 2 uger på at udvikle… er godt tilfreds selv. Idéen i logoet er, at e’et både er et e men også virker som bindestreg mellem “jokke” og “svin”.

Nå ja, det har jeg helt glemt at skrive, men jeg fik den fedeste mail for nogle dage siden af en gut ved navn Martin Kongstad. Her til sommer vil han arrangere en revy oppe i Tisvilde, med en række af kendte aktører. Det er ikke en klassisk revy, men derimod noget mere utraditionelt (hvilket jeg var glad for at høre)… Sagen er den, at han havde set min video for nogle måneder siden, og ville gerne have lov til at vise den i pausen til revyen… Han ville også gerne have mig til at lave en ny hvis det var muligt. Der er ikke noget jeg hellere vil skal jeg lige slå fast!

Min plan er nu, at jeg vil browse noget musik, der egner sig til “oversættelse”. Jeg skal helt sikkert have fat i Ibrahim Tatlises igen… ellers måske noget helt andet –> I don’t know. Anyway, jeg er ret beæret over at få respons fra en der arbejder med professionelle…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *