Pakke fra Spanien :)

I mandags (tror jeg det var) ankom julegaven fra Spanien fyldt med dejlige gaver :D

– Sokker
– Brune læderhandsker
– Barber-sæt (skraber + skummer) i flot holder
– Cerutti 1881 Eau de Toilette
– Cerutti toilettaske
– Historie fra min far
– Pung
– Og så nogle gaver til mor

Historien fra min far fortalte han mig da jeg var dernede her i sommers. Jeg spurgte om han ville sende den så jeg kunne lave illustrationer til den, og det har han så gjort :) Den er utrolig smuk, så jeg glæder mig til at lave billeder til den. Jeg har bare lidt svært ved at læse min fars bogstaver, så jeg skal lige sætte mig ned og skrive den ind på computer engang –> så lægger jeg også historien herop (på spansk i første omgang).

Det er som om min far kan læse mine tanker… Jeg skulle nemlig i gang med at lede efter nogle nye handsker til mig selv samt en ny pung, og det er lige præcis hvad jeg finder i pakken! Det er lidt vildt…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *