Shopping og hængepartier til bedømmelsen

Stille og rolig dag. Det gode vejr fortsætter (selv om det strider noget mod Mac OS X Tiger’s Weather Widget, hehe).

Fodbold kl. 15:00 –> Kim, Jonas, Anders, Jens Ole og jeg. Senere kom en gut fra pædagogseminariet. Han hed vist noget i retning af Ivan eller Ian (Irlænder?) –> han spillede sgu’ okay, og måske er han med torsdag og søndag for fremtiden. Nå ja, vi skal have taget nogle billeder ude fra banen, som skal vedhæftes den mail der skal sendes ud som en reminder om fodbold…
Klavs sagde noget med at han kunne tage sit med, så det skal jeg lige huske på at minde ham om.

Anders og jeg skal shoppe mere tøj i centeret, men var det mandag eller i slutningen af sidste uge? Hmm… well, jeg har flg. ting jeg står og mangler:

  – Fodboldstøvler (mine nuværende er ved at gå op i sømmene!)
  – Zip-off bukser af en eller anden art
  – Jeans (mørkeblå, rough m. noget orange på)

Altsammen i et meget sporty look, som udstråler energi, velvære og dynamik! Ja, det er de nøgleord jeg vil have i baghovedet når jeg shopper tøj.

Bradley fra PowerBookMedic.com har lige skrevet at pakken med “Hinge Repair Kit” skulle komme inden for 15-25 dage… jeg havde godt nok regnet med, at den ville komme tidligere når den allerede er blevet afsendt for et par dage siden… well, det er der ikke noget at gøre ved…

I morgen ved jeg ikke helt hvordan det er mht. Svenne’s undervisning. Anders og jeg skal have fat i et DAT-bånd til DAT-båndoptageren så vi kan få optaget noget mere lyd. Udover det skal vi ned på havnen og se om togene er kommet igen, hvilket er ret så vitalt for de sidste optagelser! Ellers kan jeg ikke lige komme på mere.

I dag har jeg erkendt, at jeg er en dårlig taber. Jeg ved ikke hvordan man kan komme af med den mentalitet, men jeg vil meget gerne komme den til livs… uden at miste min kæmpe lyst til at vinde selvfølgelig!

Mht. hængepartier så har jeg vist nok flg:

  – Print af rettede konvolutter til SOS-Børnebyerne
  – Mere udarbejdet web site til SOS-Børnebyerne
  – 3-punkts perspektiv tegning *gisp* –> den blev væk under Kompan forløbet!!
  – Print af “The Bodonian” avisen
  – Mere gennemført mappe til Kompan-projektet

…men først skal video-projektet afsluttes, så der er fandme meget at se til!

Derfor siger jeg også godnat nu :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *