Skejby Sygehus, “bærende”

Fed dag :) Min mac blev ENDLIG hentet til reparation hos Caslon. Jeg håber den er klar i slutningen af denne uge, men det skulle ikke undre mig, om jeg først får den tilbage i næste uge. Well, så længe de kan udskifte den hardware som får den til at gå ned, så jeg jeg glad :)

Gert stak mig en opgave med Skejby Sygehus, som åbenbart står over for nogle udbygninger. Grafikken er til indland, og kommer i avisen i morgen. Jeg glæder mig til at se, hvordan den grønne tone bliver. Jeg tog bare et billede fra maps.google.com og smed en “indlands-grøn” color overlay på i Photoshop med overlay blending mode.

Der gik lidt tid med at få layoutet helt på plads, men jeg er ovenud tilfreds med det endelige resultat. Dejligt at lave store , bærende grafikker til avisen :D Jeg kan godt lide når de bruger ordet “bærende” om en grafik. Det betyder jo, at man har et stort ansvar for, at avis-siden/artiklen kommer til at se godt ud.

Var henne ved Anders’ forældre efter arbejde, for at hente nogle filer han skal bruge til diverse projekter i Kina. Jeg sender dem i morgen fra JP, da min upload er rimelig lav herhjemme. Det bliver via Pando ;)

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *