Skepsis mht. opgaven :s

Jooooh det går sgu bedre med opgaven nu. Det var heller ikke for tidligt det skete kan man så sige… med blot TO dage til deadline –> den SKAL afleveres onsdag kl 12:00 og ikke ét sekund efter!

Det eneste jeg mangler at skrive om er: stolene i designhisotrisk kontekst og så en reflektion over valgt analyse-metode. Skal også lige have skrevet noget mere om problematikken omkring “tid”… og så er den så færdig som den nu engang kan blive…

Var i Fitness her til morges med Claws og Flanders, hvilket var ret så forfriskende. Jeg var dog en anelse paranoid over, om jeg måske skulle blive syg af det igen. Min halsbetændelse fik jeg jo samme dag som jeg var nede og træne sidst. Men jeg krydser fingre.

Helt perfekt vejr i dag… det skulle dog gå sin vej igen i morgen. Sidder og lytter til torden-vejrs-meditations-musik… Hver gang jeg lukker øjnene, så er det som at sidde ude på en terasse en sommeraften, med duften af den silende regn i luften og med tordenvejret lurende lige bag den næste sky. Der er ikke noget bedre end duften af regn og tordenvejr på en varm sommeraften, med de sidste solstråler hængende i horisonten, kastende et violet skær over den halve himmesfære.

Og lige for at tage fat i KOMPAN-projektet igen –> vores gruppe holder møde i morgen kl 13:00 i kantinen. Vi skal bl.a. have diskuteret hvem af os der smutter til Ringe for at præsentere projektet igen. Der var også noget geil med en 1:10 model de vil have konstrueret, så det bliver spændende at se hvad den nærmeste fremtid kommer til at byde på :)

“SAMSONITE! I was way off!”

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *