Lang dag

Meget lang dag kan man vist roligt sige – og meget hvid. Jeg lagde ikke rigtig mærke til hvor meget sne der var faldet i løbet af natten, før jeg trak min cykel op af indkørslen (eller dvs. forsøgte at trække den!). Efter at have gået nogle skridt ud på vejen med cyklen, kunne jeg godt se at jeg højst sansynligt ikke ville kunne bruge den alligevel, så den røg tilbage igen, og jeg måtte overlade jobbet til mine trofaste ben :) Det er dage som disse, jeg virkelig sætter pris på min gode sikkerheds-støvler (100% vandtætte. 100% åndbare. Letvægt). :)
Er næsten halvejs med ikonerne. Har arbejdet på dem hele dagen i dag, og aftenen med.Spiste aftensmad i kantinen sammen med Barsø. Super venlig og glad :)
Min grafik om fiskefangst var i dagens avis :p – godt nok i sort/hvid desværre, men fuck det. Jeg regner med at min grafik til den sorte boks kommer i morgendagens avis. Glæder mig til at se den trykt. Helt sikkert en gemmer, da den er blevet ret enkel og overskuelig synes jeg.

Der var et ganske specielt lys da jeg gik hjem sent om aftenen. For det første var det i det hele taget skønt at komme ud i den friske og vinterlige verden udenfor “borgen” (skulle jeg lige til at sige!). Jeg hev mit kamera frem for at se om jeg kunne fange de mange indtryk jeg fik på min gåtur hjem:

snownight_04.jpg

snownight_02.jpg
Et af de enorme højhuse jeg går/cykler forbi hver morgen på vej til arbejde. Jeg er meget fascineret af de små mosaikker der dannes når folk hver især rumsterer i deres små firkantede lejligheder deroppe. En sand boligmaskine.

snownight_05.jpg

snownight_03_b.jpg
Broen over Ormslevvej.

snownight_01.jpg
De er ved at opføre nye huse på Stavtrupvej, og denne traktor / gravko stod og så helt alene og forladt ud i sneen og mørket.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Lang dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *