100 ikoner!

Jeeeeesus Christ! Poul Tvillum fra FPN har hele tiden gang i mig, men det er sgu’ også fedt nok. Jeg synes det er nogle hyggelige små opgaver han kommer med, men i dag blev det dog lidt ekstremt. De står og skal bruge omkring 100 små ikoner til FPN (35 x 35 px), og de skal være færdige på fredag! Jeg tog opgaven, og sagde at jeg ville prøve på at få dem færdige der… Jeg har allerede lavet ca. 5… WOW!

Jane var irriteret over, hvor lille lyset er på CAPS-LOCK knappen, så jeg fandt et lille program til hende på versiontracker.com. Når hun så slår caps lock til, bliver det vist øverst til højre på skærmen med et lille ikon af en opadgående pil. Gad vide hvem fanden der sidder og nørder med at udvikle sådan et program tænkte jeg. Well, der er ikke den ting man ikke kan finde på versiontracker. Det er nærmest som et loppmarked af programmer.

Ellers går det rimelig meget amok med sneen udenfor for tiden. Godt mine ben har det bedre nu, ellers tror jeg ikke jeg havde været i stand til at kæmpe mig vej til og fra arbejde :p Jeg har sgu ikke kælket i år – ikke at jeg er den store kælke-freak, men det kunne nu være gøgl nok at suse ned af en 45 grader stejl bakke :p

Min fætters kæreste Linda sendte mig filmen Boomerang med Eddie Murphy på DVD (købt i Føtex for en flad 40’er!). Det var godt nok i går, men jeg fik først lejlighed til at se den her i aften. Eddie Murphy er nok den mest charmerende skuespiller jeg nogensinde har set. Han behøver ikke engang at SIGE noget, hehe.

Michael lavede kylling med kartofler og asparges – smagte helt suverænt, så det takkede jeg mange gange for. Jeg skal snart lave noget mad for ham engang… nu skylder jeg TO middage!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *