Skræddersyede jeans

Hvad der i går var en helt perfekt sommer-dag blev i dag afløst af en mere blandet fornøjelse. Morfar og jeg smuttede til Esbjerg for at købe nogle jeans, og der var vejret da også fint nok, men på vej hjem skiftede det helt om og turen hjem på færgen var ret kold faktisk –> øv øv. Og de sagde lige her i vejrudsigten, at det ville blive under 20 grader og vestenvind fra tirsdag og onsdag. Det ER sgu da lidt deprimerende hvis det ikke bliver mere sommer end det!!

Ej, væk med de negative tanker –> det lykkedes mig at finde et par jeans der sidder som skræddersyet på mig. De er vildt lækre! De er mørkeblå med et strejf af turkis og de står godt sammen med min nye, brune skjorte som jeg købte i Kolding Storcenter.
Det er noget med at vi på tirsdag tager over til Alda og hendes datter Steffie for at hygge –> der er det jo bare at vejret ikke viser sig fra sin bedste side desværre :(

I morgen vil jeg tage mormors cykel og tage ned til stranden for at blive brun!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *