Svag kritik af vejret :)

Sidder lige og roder med nogle billeder og har forsøgt at skitsere på et nyt logo til jokke-svin.dk så jeg kan komme i gang med at re-designe siden… Jeg har bare brug for adgang til en scanner, men det har Anders så når vi skal se “Pirates of Silicon Valley” så kan jeg nok få scannet noget…

Fucking-pisse-lorte-crappy-ikke-sommer-agtige vejr!! Det er ikke just glade tanker der dukker op i hovedet når man om mogenen ruller gardinet fra og bliver mødt med den klammeste, grå himmel. Ikke ét lille-bitte hul i skyerne er der at skue! FUCK den her sommer mand! Gi’ mig 30 grader og bagende sol, og det skal være nu!

Hmm, jeg må hellere se at komme i seng hvis jeg skal til træning i morgen… for det skal jeg!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *